варна транспорт градски карти за

София: Проверяват масово в градски транспорт за носене на маски. Започва масовото проверяване за това дали пътниците в обществения градски транспорт носят предпазни маски. Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда "*" са задължителни за попълване. За контакт Градски транспорт ЕАД. Разписание в реално време на градския транспорт във Варна. свързан Градски транспорт eАД 16 7, 9, 10, 12, Опитите за злоупотреби подлежат на санкции. Месечната абонаментна карта за една линия от градския транспорт във Варна вече ще струва 35 лева, а картата за всички линии ще струва 50 вместо досегашните 130 лева, решиха днес на своето последно заседание преди края на.

Център за Градска Мобилност, София информация за Градски Транспорт и паркиране в "Синя Зона". Кметът на Варна Иван Портних съобщи, че се удължава срокът на абонаментните карти за ползване на градския транспорт в града за всички ученици, студенти, пенсионери и хора с увреждания. варна транспорт градски карти за Те могат да пътуват с картите, с. Продажбата на абонаментни карти от "Градски транспорт" ЕАД се осъществява при спазване на нормативните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Етикети издаване на карти за пътуване на пенсионери, карти за пътуване в градски транспорт на пенсионери, преференциални карти за пътуване на пенсионери, цени на карти за варна транспорт градски карти за пътуване на. Абонаментните карти за градския транспорт във Варна Днес 107 Вчера 160 covid-19 19 24. 09. 2019 17:54 18721.

Автобусни и тролейбусни разписания на Градски транспорт ЕАД, Варна. Във връзка със Заповед 1461/11. 04. 2020 г. на Кмета на Община Варна Ви Разписания Пунктове за продажба на карти Ред и. За децата и младежите до 18 г. които са със степен на увреждане от 50% до 100%, картите за градски транспорт остават безплатни. Пунктове за продажба на карти. Начало; Посоченото работно време е валидно за кампаниите от 27-мо число на предходния месец до 4 -то число на текущия (редовна кампания) Градски транспорт ЕАД.

варна транспорт градски карти за

От 14-ти септември започва продажбата на карти за ученици и студенти, със срок на валидност от 15-ти до 30-ти септември. Картите струват 11 лв. и са за една линия. Те ще се издават срещу представени ученически бележник. Варна. Видове карти Аксаково ВСУ 94. 00 лв. Аксаково Зл. пясъци (само за автобуси на Градски транспорт 120. 00 лв. ) Б. Учащи Промоционални карти за сезон 2018 до Златни пясъци. 2106 Наш проект полуфиналист в европейски конкурс за социални иновации 0 таксита Карти на София, страната, света Онлайн речници/преводачи Туризъм

Пунктове за карти, цени и местонахождение "Градски Транспорт Варна" ЕАД Пункт “Централна станция” на обръщача на тролейбусна линия № 83 на центъра, до училище “Димчо Дебелянов”. *промоционални карти, които важат за линия 409 в автобусите на Градски транспорт, до изчерпване на количеството. Пунктове за карти, цени и местонахождение "Градски Транспорт Варна" ЕАД Пункт “Централна станция” на обръщача на тролейбусна линия № 83 варна транспорт градски карти за на центъра, до училище “Димчо Дебелянов”.

Продажбата на абонаментни карти за пътуване в Градския транспорт във Варна започвана на варна транспорт градски карти за 5 октомври и ще продължи до 15-то число на месеца, съобщиха от общинската фирма „Градски транспорт“. От днес пътуващите с автобуси на „Градски транспорт" във Варна могат да си купуват карти и билети не само от кондукторите, но и от автоматите по спирките и в рейсовете. Пунктове за продажба на карти; Градски транспорт ЕАД Информационен център; Тел: 0700 10 933; Имейл: signali@gtvarna. com; Градски транспорт ЕАД. Варна, 9000 ул. Тролейна 48;.

Абонаментните карти за градския транспорт във Варна са с нови цени Месечните карти за хората с увреждания за всички линии ще са от 8 лв. до 25 лв. като за степен на увреждане от 50% до 70%. Преди година абонаментните карти за ученици и студенти са били около 7100, но от 20 октомври 2019 г. ученици, студенти, пенсионери и хора с увреждания пътуват по-евтино в градския транспорт на. В заключение искам да кажа, че годишната карта за всички линии във Варна се равнява на 520 пътувания, което (ако приемем, че човек ходи само на работа с градски транспорт) при 22 работни дни се.

Belum ada Komentar untuk "варна транспорт градски карти за"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel