кмет варна за кандидати на

Кои кандидати за кмет на Варна вече се регистрираха.

11 са претендентите за кмет на община Варна. Осем от кандидатите са мъже, а три са жените, кандидатирали се за кметския пост. Всичките претенденти са издигнати. Закметна община Варна кандидатите са 11: Под №8 в интегралната бюлетина ще бъде Димитър Карбов от НФСБ. Коалиция „Ние, Гражданите“ (№27) издига Светлозар Анастасов Николов. 11 са претендентите за кмет на община Варна. Осем от кандидатите са мъже, а три са жените, кандидатирали се за кметския пост. Всичките претенденти са издигнати. Останалите кандидати за кмет на Варна са Добрин Стефанов Коалиция „Движение заедно за промяна“, Стела Николова Коалиция „Демократична България Обединение“ (Да България, ДСБ.

Костадин Костадинов. След скандали в сряда вечерта варненската структура на БСП реши да преговаря с лидера на партия "Възраждане" Костадин кмет варна за кандидати на Костадинов за кандидат-кмет на Варна. Във Варна не се очертава победител на първи тур на местните избори на 27 октомври. Досегашният кмет Иван Портних от ГЕРБ печели най-голямо обществено доверие 27%. Припомняме ви, че първият официално обявен кандидат за кмет на Варна за предстоящите местни избори е Димитър Карбов от НФСБ. Той беше представен от Валери Симеонов депутат и лидер на. Начало България Кои кандидати за кмет на Варна вече се регистрираха Назад 24. 09. 2019 09:06 България Варна Зала Пленарна.

Кандидат за депутат през 2005 г. и за кмет на Варна през 2011 г. когато регистрира пети резултат, получавайки 8,83 % (11 922 гласа). Влиза в Общинския съвет като водач кмет варна за кандидати на на листата на коалиция „Варна. Девет кандидати за кмет на Варна Девет души са кандидатите за кмет на Варна, които ще се явят на частичните местни избори на 30 юни. За кмет на община Варна кандидатите са 11: Под №8 в интегралната бюлетина ще бъде Димитър Карбов от НФСБ. Коалиция „Ние, Гражданите“ (№27) издига Светлозар Анастасов Николов.

В надпреварата за управление на районите във Варна се впускат общо 47 души. Най-много кандидати има за "Одесос" 12. За сегашния кмет Йорданка Фандъкова това ще е битка за четвърти мандат. Още с влизането в тази надпревара тя заяви, че за нея развитието на София е кауза и "бягане на дълги разстояния", в което е важно поддържането на. На 15 септември пленум на БСП реши Анелия Клисарова отново да е кандидат за кмет на Варна, както и през 2015 г. а Борислав Гуцанов изобщо да отпадне от листата на партията за представители в.

20

        Dariknews Bg
        Dariknews Bg

Btv

11 кандидати за кмет на общината и 45 на петте районни кметства това е изборът пред 300-те хиляди гласоподаватели във Варна. Те ще трябва да посочат и кои от 726-те кандидати могат да заемат. 11 кандидати за кмет на общината и 45 на петте районни кметства това е изборът пред 300-те хиляди гласоподаватели във Варна. Те ще трябва да кмет варна за кандидати на посочат и кои от 726-те кандидати могат да заемат. В него лидерът на партия Възраждане провокира настоящия кмет на Варна, Иван Портних, да отговори на въпроси, свързани с актуални проблеми за града.

Девет кандидати за кмет на Варна По света и у нас БНТ.

Кмет Иван Портних Дата на раждане: 18. 11. 1976 г. Местоживеене: гр. Варна e-mail: ivanportnih@varna. bg телефон: 052/820-280, 052/820-000. ПопитайВарна: 20 въпроса към 11 кандидати за кмет на Варна (всички на едно място) Светлозар Николов е кандидат за кмет на Варна издигнат от КП "Ние, Гражданите" 1.

кмет варна за кандидати на
11       47

Крайният срок за регистрация на кандидатите за кметове и общински съветници изтича днес. Часове преди него в Общинската избирателна комисия във Варна документи са подали само четирима от претендентите за кмет на. През 2015 г. участваха 1600 души. Най-много са кандидатите за кмет на София 19, и за Пловдив 14. В София, Пловдив и Варна за районни кметове ще се борят 460 кандидати, на предишния вот са се явили 635-има.

Още не са ясни всички кандидати за кмет на община Варна. До момента само Иван Портних (ГЕРБ) и Костадин Костадинов от партия "Възраждане" заявиха своите кандидатури. В града са регистрирани 11 кандидати, но анализатори дават преднина за сегашния кмет от ГЕРБ, като кмет варна за кандидати на почти изключват балотаж Ако има втори тур, срещу човека на ГЕРБ ще играят проф. Костадинов е бивш член на НФСБ и на ВМРО, която през 2011 г. го издигна като кандидат за кмет на Варна. На парламентарните избори през 2017 г.

Belum ada Komentar untuk "кмет варна за кандидати на"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel